Mystiska mord utan mening på Nya Zeeland – Death on Demand, av Paul Thomas | deckarrecension

Death on Demand, av Paul Thomas

Tito Ihaka har blivit relegerad till en landsortsby efter att han gjort sig omöjlig hos polisen i Auckland i Nya Zeeland. Han begriper inte varför men plötsligt blir han kallad tillbaks till Auckland för något som har att göra med en gammal mordutredning, den utredningen som gjorde att han för länge sedan blev utsparkad från Auckland.

Det har att göra med flera oförklarliga mord och med att den som Ihaka nästan satte dit för mord för flera år sedan har något att berätta för Ihaka, och bara för honom. Ett erkännande?

Paul Thomas har skrivit en hel serie böcker om Tito Ihaka, som är en maori-polis på Nya Zeeland. Tyvärr är alla utom denna svåra att få tag på utanför Nya Zeeland. Det är synd, eftersom boken är både spännande och välskriven.

Man blir onekligen nyfiken på att få veta mer om historien som föregår Ihakas utfrysning från Auckland. Bra tempo, inte allt för mycket gräsliga scener, utan helt enkelt en bra deckare.

Deckarbloggens stjärnor:
5/5

Dela denna recension:

Deckarbloggen på Facebook:

Dela detta:

Deckarbloggen på Facebook:

Death on Demand, av Paul Thomas
Death on Demand, av Paul Thomas, copyright BKWine Photography

Skribent:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uppföljning:

Skicka mig ett mail när det kommer en ny kommentar. Du kan också prenumerera på kommentarer utan att själv skriva en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annat som kanske kan intressera dig