Karin Wahlberg i Istanbul: Matthandlare Olssons död – betyg LÄS!

Matthandlare Olssons död, av Karin Wahlberg

Karin Wahlberg skriver om kriminalkommissarie Claes Claesson och hans hustru Veronika, läkare. I boken Matthandlare Olssons död blir hon mamma på nytt samtidigt som hon oroar sig över den vuxna dottern som har svårt att återhämta sig efter ett överfall ett par böcker tillbaka. Inom parentes sagt så tar det privata mycket stor plats i svenska deckare! Nåväl, äkta mattor har en central roll i denna bok som tar Claes Claesson till Istanbul för att bistå den turkiska polisen när matthandlare Olsson hittas mördad på en båt på Bosporen.

Jag har blivit mer förtjust i Karin Wahlberg nu än jag var i hennes tidigare böcker och jag tycker om denna bok om matthandlaren där lite mer exotiska miljöer blandas med Oskarshamns mer välbekanta.

En bra berättelse, inte bara en deckare. Boken får betyget LÄS!

Deckarbloggens stjärnor:
3/5

Dela denna recension:

Deckarbloggen på Facebook:

Dela detta:

Deckarbloggen på Facebook:

Matthandlare Olssons död, av Karin Wahlberg
Matthandlare Olssons död, av Karin Wahlberg

Skribent:

One Response

  1. Håller med om LÄS. Men hon verkar ganska okunnig om hur polisarbete (utomlands) går till i verkligheten. Stör lite ibland, men uppvägs av den smågulliga romantiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uppföljning:

Skicka mig ett mail när det kommer en ny kommentar. Du kan också prenumerera på kommentarer utan att själv skriva en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annat som kanske kan intressera dig