Private Sydney, av James Patterson och Kathryn Fox – högt tempo i Australien

Private Sydney, av James Patterson och Kathryn Fox

Rafflande och högt tempo i denna bok som handlar om en kvinna som mördats brutalt och ett litet barn som försvunnit. Private är en privatdetektivbyrå i Sydney som luras in i historien av två bedragare, bakom vilka det döljer sig ännu mer försåtliga lurendrejerier både inom och utan Private. Huvudpersonen Craig Gisto driver Private i Sydney, en byrå långt bättre utrustad än polisen med anställda med näst intill gränslös talang.

Det är en bok man inte ska ta allt för allvarligt. Underhållande och spännande, ett snäpp över ”kiosklitteratur” men kanske inte så högt över. En lagom dos romans och konspiration inblandat också. Stor text på stora sidor som man bläddrar snabbt för att se vad som ska hända härnäst.

James Patterson sägs vara världens bäst säljande thrillerförfattare. Måhända. En bok man konsumerar och glömmer. Kanske tills nästa gång man behöver något lättläst. Boken är skriven tillsammans med Kathryn Fox, som även på egen hand är författare och förmodligen är den som gett all lokalfärg till boken. Private finns i många versioner runt om i världen, ofta samskrivna med någon lokal författare. Han har även skrivit en bok med Liza Marklund, dock inte i serien Private. Verkar vara en effektiv deckarfabrik.

Deckarbloggens stjärnor:
3/5

Dela denna recension:

Deckarbloggen på Facebook:

Dela detta:

Deckarbloggen på Facebook:

Private Sydney, av James Patterson och Kathryn Fox
Private Sydney, av James Patterson och Kathryn Fox

Skribent:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uppföljning:

Skicka mig ett mail när det kommer en ny kommentar. Du kan också prenumerera på kommentarer utan att själv skriva en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annat som kanske kan intressera dig